Kezdőknek

Üdv!
Ha kezdő vagy akkor maradj itt még pár percig és olvasd végig ezt a bejegyzést. Meglátod hasznodra lesz.:D


Szóval a legfontosabb az ha a játék elején nem költesz el semmi pénzt (idős, öreg játékosokra) és stadiont sem kell még nagyobbítanod.

E helyett a pénzt megfelelő edzőre (15 920 eFt-be kerül) vagy ha van elég pénzed akkor jó edzőre (53 740 eFt-be kerül) csapnivaló vezetői képességgel kell költened.

!!!Vigyázz az edző képzésekor mert könnyen elronthatod és egy csomó pénzt feleslegesen kidobsz a kukába!!! (pl. középszerű-középszerűt konvertálsz)

+ edzhető lehetőleg 17 éves megfelelő-jó főskillű ifiket igazolsz, kapusnál ha nincs pénzed jobbra akkor vehetsz középszerűt is, mert gyorsan fejlődik. Fontos hogy ne 18-19-20 vagy öregebbek legyenek, mert nem edződnek elég hatékonyan. Választasz valamilyen edzéstípust és annak megfelelően veszel ifijátékosokat amilyen edzéstípust választottál.

Például:

- Kapus edzés. Veszel 2 kapust. Az egyik a bajnokin a másik a barátságoson játszik. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb edzéstípus. Bármilyen formációt használhatsz. Szerintem a legjobb a 3-5-2.

- Védekezés edzés. Veszel 10 védőt. Minél olcsóbbért mert 10-et kell beszerezni. 5 a bajnokin, 5 a barátságoson játszik. Ez a leglassabb edzés, de viszont a legjobban fizető, mert 10 játékost edzethetsz. 5-4-1 vagy 5-5-0 vagy 5-3-2-ben játszol.


- Játékszervezés edzés. Veszel 6 belső középpályást. Ezek a fontosak mert 100% edzést kapnak. + 4-et akik szélső középpályást játszanak 50% játékszervezést kapnak. 3 belső középpályás játszik a bajnokin 3 a barátságoson. 2 szélső középpályás játszik a bajnokin és 2 a barátságoson. 3-5-2 vagy 4-5-1-vagy 5-5-0-ban játszol.

- Gólszerzés edzés. Veszel 6 csatárt. 3 játszik a bajnokin és 3 a barátságoson. 3-4-3 vagy 2-5-3 vagy 5-2-3-ban játszol.


- Szélsőjáték edzés. Veszel 4 szélsőt. Ezek a fontosak mert 100% edzést kapnak. + veszel 4 játékost szélsőhátvédnek akik viszont 50% edzést kapnak. 2 szélső játszik a bajnokin 2 a barátságoson. A szélsőhátvédekkel is ez a helyzet 2 a bajnokin 2 pedig a barátságoson játszik. Itt is mint a kapusoknál szinte az összes formáció megfelelő lehet és ez az edzéstípus a 2. leggyorsabb.

Más edzéstípust a fentieken kívül (pl. átadás vagy pontrúgás) nem érdemes választani az elején.

Fontos még hogy az edzések menüpontnál az edzésintenzitás 100% az erőnlét pedig 5-15% között legyen.

A személyzetnél a legfontosabb a 10 segédedző megléte.

Ha kiválasztottad az edzéstípust és megvannak az edzhető játékosaid akkor érdemes őket 20-21 éves korig 13-14-15-ös (világklasszis, természetfeletti, titáni) szintig edzeni. Majd aztán jó pénzért eladni őket.

Esetleg akkor add el őket hamarabb, ha jobb ifi alapanyagból akarsz edzetni új 17 éves de multiskilles játékosokat, vagy ha szeretnél nevelni u20-as válogatottat:D.

Kicsit hosszú lett, de ha elolvastad és nagyjából megértetted hogyan kell edzeni, akkor sikeres hattrick menedzseré válhatsz. Erre a sok infóra a szabályzat + fórumok + hattrick press és hattrick wiki segítségével tettem szert.

Remélem tudtam segíteni nemcsak neked, hanem másnak is aki olvassa majd ezt a bejegyzést.:D


írta: Mszabi8