Thursday, May 26, 2011

Búcsú a XVIII. madridista ligától

Ez a XVIII. madridista liga nem alakult túl jól a csapat számára. Az első 2 fordulóban mindkét meccsen 2-1-es vereséget szenvedtünk, ha csak az egyiken elcsíptünk volna egy x-et akkor már meg lett volna a továbbjutás. Azonban az utolsó fordulóban még így is volt egy hangyányi esély a továbbjutásra...

Persze csak akkor ha Nagymagyar elveri DC United FC-t is és így 9 ponttal nyeri a csoportot. Ez meg is történt. Viszont nekünk legalább 3 góllal kellett volna nyernünk DAC04 ellen, azért h jobb gólkülönbséggel mi jussunk tovább. Győztünk, de sajnos csak 3-1-re és ez végül kevésnek bizonyult.


A tabella

XVIII. madridista liga


Meccseink

1. forduló | 2. forduló | 3. forduló

Azért azt nem hitte volna egy szurkolónk sem hogy így fogunk kiesni. Az első két fordulóba ha kicsit szerencsésebbek vagyunk... és ugye ha az utolsó körben nem kapjuk be azt az 1 gólt.

Na mindegy, az igazsághoz még hozzátartozik hogy a kupára nemrég igazolt ifikkel próbáltuk erősíteni a középpályánk. Sajnos ez is okozhatta a gyengébb szereplést. Hiába hoztunk az egyik meccsen gyenge kp-t a csapnivalóval szemben, a másikon pedig középszerűt csapnivalóval szemben a gyenge erőnlétek miatt ez nem jelentett előnyt. :sad:

Két fiatal 17 éves jó játékszervezésű kapott szerepet ezeken a meccseken. Neo Hadasch és Gianni Stamm. Nekik az erőnlétük középszerű-középszerű volt. Ellenben valamelyik ellenfelünknél a középpályán több tapasztaltabb középpályás, nagyszerű erőnléttel is volt. Ez főleg az első két meccsre igaz.

De nem igazán számít. Bízunk a fiatalokban, akik később jelentős erősítést fognak jelenteni mind eredményesség, mind pénzügyi szempontból. :smile:

A továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálok és további jó szereplést kívánok. :smile: :wink:

No comments:

Post a Comment