Saturday, June 25, 2011

Tét nélküli rangadó az utolsó fordulóban

Ma rendezték a 14. fordulót a V.161-ben, ami egyben a bajnokság végét is jelentette. Liverpool tehát a nagy bajnoki riválissal Senicaval találkozott, akik még ebben a szezonban eddig veretlenek voltak. Igaz ennek a meccsnek tétje már nem volt, hisz egyik csapat sem javíthatott vagy ronthatott a bajnokságban elfoglalt pozícióján. Az előző meccset Senica nyerte, hazai pályán 2-0-ra diadalmaskodtak az 1. fordulóban.

Az új stadion is sikeresen elkészült a mai napon, jóvá hagyták a felső karéjok használatát is. Ezzel pedig nem kevesebb mint 52.000 néző tekinthette meg a helyszínen ezt az izgalmasnak ígérkező rangadót.

Liverpool Reds játékosai mindent beleadva léptek pályára, így a hazai szurkolók már dörzsölhették a tenyerüket hogy ma végre megverik a már bajnokot. Annál is inkább miután a 9. percben Nae Tocu gyorsaságával előretört a jobbszélen és megszerezte a vezetést a hazaiaknak, 1-0.

A 25. percben megduplázhatta volna Hilco de Bevere csapatunk előnyét, de Gaetano Ilari remek kapusteljesítménye életben tartotta a vendégek esélyeit. Sajnos a 32. percben sikerült egyenlíteniük a vendégeknek Stefanos Charatsis révén, 1-1. A félidőben a hazaiak birtokolták 55%-ban a labdát.

A második félidőben megpróbált az edzőnk még erősebb támadójátékot összehozni, ezért pályára küldte norvég szélsőnket Bastian Kilsgaardot.

Viszont nagy meglepetésre Liverpoolnak nem sikerült túl sok helyzetet kidolgozni a 2. félidőben. Senicának viszont 2 komoly helyzetete is adódot, azonban a rutinos Casimiro Gandra mindkétszer sikeresen hárított.

Így a hazai szurkolók kicsit csalódottan mehettek haza, hisz az eredmény már nem változott, a végeredmény a derbin 1-1 maradt.


No comments:

Post a Comment