Tuesday, June 21, 2011

A visszavágón sima győzelem, Liverpool Reds v Gentofte 3-0

Az e heti barátságos meccs nem egy újabb volt a sok közül. A menedzserünk szeretett volna egy külföldi, de erős V. osztályú csapattal mérkőzni a hétvégi rangadó előtt. Ekkor került szóba egy régebbi ellenfelünk Gentofte Giants, aki szívesen fogadta el a meghívásunkat e felhős napon a lassan elkészülő 52.000-es Anfield-i stadionba.

A nézők is viszonylag sokan csaknem 4.000-en váltottak jegyet erre az érdekes mérkőzésre.

Azonban ha az előző meccsből indulunk ki ami egy nemzetközi barátságos kupameccs volt, akkor nem számíthatott túl sok jóra Liverpool Reds csapata, hiszen megelőzően 2010. március 9-én egy 0-6-os meccsen szenvedtünk vereséget.

Ma egy új formációt is kipróbált az edzőnk, a 4-5-1-et. Ezért a fiúk elsőre nem mozogtak túl jól a pályán sokszor nem találták helyüket, de ennek ellenére elég sima meccsen 3 gólt is sikerült szereznünk és ezzel könnyedén nyertünk. Gratuláció a gólszerzőknek, ezúttal a 3 fiatal középpályásunknak. Azt tegyük még hozzá hogy Gentofte nem a legerősebb kezdő 11-vel állt ki, de ez igaz volt ránk is. A legfontosabb pedig hogy minden játékos megúszta sérülés nélkül a mérkőzést.

A 3 gól a következőképp alakult: 10 perc telt el a meccsből, amikor gyönyörű összjáték alakult ki a bal oldalon, melyet követően a lelkesen futballozó Liverpool játékosa, Gianni Stamm szerzett gólt. Az állás így: 1 - 0.


37. perc: Liverpool növelte előnyét, amikor Michal Pačes a bal szélen előretört, majd a kapus fölött a hálóba lőtte a labdát: 2 - 0.


71. perc: Villámgyors bal oldali akció végén Lastarri Goia éles szögből, precízen lőtt a rövid sarokba. Ezzel 3 - 0 a helyzetet okosan kihasználó Liverpool javára.



No comments:

Post a Comment